Jobba hos oss

MB Motorsport växer och söker nu ytterligare en Verkstadstekniker!


e30
964rs


Vi vill anställa dig som har tekniskt kunnande inom fordonsbranschen, ett naturligt driv och som är sugen på nya utmaningar tillsammans med ett härligt gäng som alla blickar framåt!

 

Dina arbetsuppgifter är i huvudsak service och reparationer, felsökning och övrigt verkstadsarbete med person- & sportbilar.

 

Arbetsrollen kräver att du som person är positivt lagd, engagerad och gillar utmaningar. Är du personen vi söker eller känner du någon du vill rekommendera?

 

Skicka ansökan till Mattias Brämerson, mattias@mbmotorsport.se

 

Tjänsten är heltid och tillsätts snarast. 

Ansökningarna som innehåller personligt brev & CV behandlas löpande, så vänta inte!Om anställningen

 

Du kommer att få arbeta i våra helt nyrenoverade lokaler på Segloravägen 36 mitt i Viared, Borås. Lokalen är anpassad för framtida expansion och vi befinner oss i en spännande utvecklingsfas!

 

Utöver ett brett kundunderlag av sport- & entusiastbilsägare sköter vi även service och underhåll för Johns Garage som är vår största samarbetspartner och närmsta granne.

 

Du kommer att jobba med service, reparationer och felsökning av sport- och personbilar. Vi har dessutom flertalet spännande projekt på gång som vi gärna ser att alla involveras och finner intresse i. Vi har på uppdrag av- och i samarbete med Johns Garage flertalet renoveringsobjekt och bilbyggen pågående och blickar även framåt mot fler spännande och stimulerande projekt!

 

Krav på B-körkort. 


Att jobba för oss

 

MB Motorsport startades 2018 och har haft en stabil utveckling och ökande kundbas. Idag är vi 4 medarbetare i företaget som gemensamt har ca mer än 40 års erfarenhet av Porsche och sportbilar.

 

Med flytten till nya och välplanerade lokaler tar vi nästa steg i utveckligen och tillsammans med minst en tekniker till ser vi väldigt ljust på framtiden!

Vi blickar framåt inom bilbranschen och tror på att jobb av högsta kvalitet, nöjda kunder, följa miljö- och fordonsutvecklingen och givetvis ha en stimulerande arbetsmiljö är vinnande faktorer.