Om oss


Om oss


MB Motorsport startades 2018 och är en oberoende bilverkstad.

Hos oss är det viktigt att du som bilägare känner dig trygg när du kommer med din bil, oavsett märke och modell.

Vi brinner extra för sportbilar, lite extra för just Porsche men givetvis har vi god kundskap och hög serviceförmåga med just din bil oavsett vilken det är!


Vårt team

Sommaren 2018 startade Mattias Brämerson MB Motorsport efter närmast 6 år på ett Porsche Center som både tekniker och servicerådgivare. Tidigare har han jobbat med äldre Audibilar (sportquattro-eran) och med ombyggnationer av VAG bilar i både Sverige och Tyskland.

Position: Tekniker/ VD

Favoritarbetsorder: Chassiebyte med hjulinställning och cornerweight.

Drömbil: Porsche 964 Speedster

Sommaren 2020 började Christoffer Dyplin i kundmottagningen som servicerådgivare. Han, likt oss andra kommer direkt från auktoriserad Porscheverkstad och har mer än 10 års erfarenhet av sportbilar, i synnerhet Porsche. Christoffer en är lösningsorienterad person som skräddarsyr just dina önskemål och ser till att du får ut det mesta av ditt besök hos oss.

Position: Servicerådgivare

Drömbil: Porsche 911 2.7RS

Sedan hösten 2019 har Svante Gustavsson, tidigare tekniker på Porsche Center under 19 år kommit in i teamet. Svante har under hela sitt arbetsliv jobbat med bilar och är vår spetskompetens när det kommer till lite äldre Porschar.

Position: Tekniker

Favoritarbetsorder: Felsökning luftkylda 911:or

Drömbil: Porsche 996 Turbo


Hösten 2022 kom Emil Sjökvist in i teamet. Efter examen i fordonsprogrammet har han jobbat på auktoriserad Volvoverkstad och ett stort intresse för bilar. Fritiden spenderar han i garaget med sina projekt!

Position: Tekniker

Favoritarbetsorder: Demontera/ montera motorer och växellådor i bilar

Drömbil: Audi Sportquattro

Sedan vintern 2023 har vi nu med Jason Shill i vårat team. Med över 20 år av framgångsrika motorbyggen för rally, rallycross och racing och även 5st WRC titlar för Ford som motorbyggare så är han våran högsta kompetens när det kommer till motorer och drivlina.

På CV:t står även Europas snabbaste Audi RS3 och Sveriges snabbaste BMW M5.

Position: Tekniker

Favoritarbetsorder: Högprestanda motorbygge!

Drömbil: Mitsubishi EVO IX